Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interview!

2011.05.16

    5 Kérdés: Avril Lavigne (J-14 magazin)

 

J-14: Miért nevezted el 'Goodbye Lullaby'-nak (Búcsú Altató) az albumod?

Avril: Egy altató valami édes, megnyugtató, és vígasztaló. A 'Goodbye Lullaby' kibontakozást, változást, és attól a vígasztaló helytől való távozást mutatja be. Arról szól, hogy elengeded azokat a dolgokat, amikre azt hitted, szükséged volt, hogy erős légy és megtaláld a saját erődet.

 

J-14: Melyik szám volt a legnehezebb számodra?

Avril: A 'Darlin' az első teljes szám, amit 15 évesen írtam, és végre eldöntöttem, hogy felveszem ehhez az albumhoz. Ez a szám egy barátról szól.

 

J-14: Melyik a legőrültebb pletyka, amit magadról hallottál?

Avril: Halottam, hogy meghaltam egy snowboard balesetben. Ez az ünnepek alatt történt és egy halom barátom elkezdett hívogatni és üzeneteket írogatni, hogy jól vagyok-e. Elég furcsa volt!

 

J-14: A The Avril Lavigne Foundation komoly betegségekkel és fogyatékkal élő gyerekeknek és fiataloknak segít. Miért fontos ez neked?

Avril: Mindig is részt vettem jótékonysági ügyekben és a vissza adás valami, amiben nagyon hiszek. Segíteni a fogyatákkal élő gyerekeken és embereken, valami amiben nagyon érdekelt vagyok, és a The Avril Lavigne Foundation egy mód arra, hogy hosszú távon foglalkozzak ezzel. És valami olyat akartam létrehozni, ami remélhetőleg másokat is ösztönöz arra, hogy segítsenek.

 

J-14: Mikor megnézel egy viedót, mint mondjuk a 'Sk8r Boi', mit gondolsz arról a lányról a videóban és arról aki most vagy?

Avril: Mikor a 'Sk8r Boi' korszakomat éltem, fogalmam sem volt arról, hogy ez milyen sikeres lehet, vagy hogy milyen elképesztő lehetőségeim lesznek.

M's New M Girl Daily Advice Column

M Lányok! Van egy vadonatúj forog a napi tanácsot oszlopban mmm-mag.com. Minden nap 08:00 / EST feltesszünk egy olvasó kérdése, és a M Girl válaszoljon rá! Ma beszélünk szétzúzza.

 

 

D You interjú

-Mitől félsz?

-A sötétben, és a mély vízben. Annak ellenére, hogy szörfözöm és egész jól úszom.

 

-Hol élsz?

-Los Angelesben, egy kanyonnál. Fél óra távolságra a tengertől. Imádom a tengert.

-A legújabb albumod címe Goodbye Lullaby. Miért?

-Mert ez olyan cím, ami a felnövésről szól, egy új fejezetről az életemben, ami még csak most kezdődött el.

-Hol írod a dalaidat?

-A stúdióban, hotel szobákban... Ezt az albumot a házamban készítettem el, a zongorám mellett.

-Mikor írtad a legelső dalodat?

-Amikor 14 éves voltam. Darlin a szám címe és rajta van az albumon. Ekkor még nem volt lemezszerződésem. Kanadában éltem, bementem a konyhába az anyukámhoz és megkérdeztem, hogy mit gondol róla. Ez a dal erre emlékeztet engem.

-Mennyire játszik fontos szerepet a divat a világodban?

-Szeretem a divatot. Kitudod fejezni vele, hogy ki vagy.

-Melyik dal áll hozzád a legközelebb?

-Sk8er Boi, I'm With You... Az összes dal az első albumról. Azért, mert az az első.

-Mit csinálsz a közeljövőben?

-Az új világ körüli turnémat.

-A három legszebb pillanat a karrieredben?

-Az első helyezés, az első album... és minden egyes alkalom, amikor színpadon vagyok.

-Kedvenc országod?

-Határozottan Olaszország.

-Milyen ruhákat szeretsz?

-Azokat a ruhákat, amik kényelmesek. Szoktam elegáns ruhákat is hordani, de csak is kizárólag különleges alkalmakkor. A rövid ujjút és a pulóvert szeretem a legjobban

 

Io mi chiedo come ci riesca

Közben, nem vagyok jól, miközben megpróbálom visszatartani a könnyeimet, és közben felhúztak. sok éve Kíváncsi vagyok, hogyan tud adni nekem mindezen erők egy három perces dal. Évek óta tudom, miért olyan kurva fontos számomra. Talán azért, mert amit mond, amit akartam hallani egyik legközelebbi barátom. De ahogy egy kedves barátom? Nincs kedves barátom, én nem bízom már senkiben. De igen, valaki
Van, de soha ne mondj semmi szépet. Tudod, hogyan húzza ki a rendetlenségből? Beszélgetett vele, vagy hallgatott . Imádom. Szeretem őt, mert ő ad nekem egy nagyon nagyon nagyon, de annyira nehéz. A dolog, ami boldoggá tesz a tudat, hogy fogom látni hamarosan, és én majd énekelek veled együtt egy csomó dalt. Tudván, hogy tudok veszíteni magam egy ideig a jegyzeteim. Felhúzása altató és viszlát hallani ezt, az érzés, hogy ez nem olyan messze. Mostanában szoktam hallgatni a b-oldalon. B-oldalán bőven. Szeretem őket, külön fejezetek, milyen lenne írni egy könyvet. Szeretem, ami  van, mit csinál. Ez egy picurka . Ez vagyok én Avril.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 82340
Hónap: 2316
Nap: 96